Program miercuri - duminica: 10:30 - 18:00 Comenzi telefonic la 0773337978 acum și pe Glovo

Livrare Pizza Baia Mare prin Glovo Delivery

Livrare Pizza Baia Mare prin Glovo Delivery
Pizza Baia Mare poate ajunge acum la voi și prin comenzile din aplicația Glovo.

Cu toții cunoașteți avantajele aplicației Glovo și ne bucurăm că acum veți găsi și Pizza Baia Mare delivery în aplicație, alături de 2 vinuri excepționale și 3 deserturi MaiDulce.

Variație în selecția de restaurante: Glovo colaborează cu o gamă largă de restaurante și localuri, oferind utilizatorilor o selecție bogată de mâncăruri și bucătării din care să aleagă. De la mâncare tradițională, specifică unei regiuni, la mâncare internațională și opțiuni vegane sau vegetariene, Glovo oferă diversitate pentru toate gusturile.

Livrare rapidă: Glovo este cunoscută pentru livrarea rapidă a comenzilor. Aplicația se concentrează pe asigurarea că mâncarea ajunge la clienți într-un timp cât mai scurt posibil, ceea ce este un avantaj major, mai ales pentru persoanele care nu au timp sau chef să gătească sau să iasă din casă.

Livrare de produse diverse: Pe lângă livrarea mâncărurilor, Glovo oferă și posibilitatea de a comanda și alte produse, cum ar fi băuturi, medicamente, produse de supermarket sau chiar flori. Această diversitate face ca Glovo să fie o alegere convenabilă pentru nevoile multiple ale utilizatorilor.

Ușurința utilizării aplicației: Aplicația Glovo este concepută pentru a fi intuitivă și ușor de utilizat. Comenzile pot fi plasate rapid și simplu, iar utilizatorii pot urmări cu ușurință starea livrării și să comunice direct cu curierul.

Recenzii și evaluări: Glovo oferă o funcție de recenzii și evaluări, permițând clienților să împărtășească experiențele lor cu alte persoane. Acest lucru ajută utilizatorii să facă alegeri informate atunci când comandă și să evite posibile dezamăgiri.

Disponibilitatea 24/7: Glovo oferă servicii de livrare non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot comanda mâncare sau alte produse oricând simt nevoia, inclusiv în timpul orelor târzii, chiar dacă programul Pizza Baia Mare, momentan este doar în intervalul 10:00 - 18:00 de Marți până Sâmbătă.

Pizza Baia Mare pe Glovo

Suport clienti 11:00 - 19:00

0773337978 comenzi@pizzabaiamare.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!