Program miercuri - duminica: 10:30 - 18:00 Comenzi telefonic la 0773337978 acum și pe Glovo

Cea mai bună pizza din lume

Unde se prepară cea mai bună pizza din lume? Aţi văzut vreodată cum se face pizza în Napoli, adică la ea acasă? Autoarea articolului a fost în cea mai bine cotată pizzerie din Napoli şi a stat chiar la masa la care a mâncat Julia Roberts când a filmat pentru “Eat, Pray, Love”.

Nu îţi imagina cine ştie ce lanţ de pizzerii. E o mică afacere de familie, care a rămas într-o locaţie modestă chiar dacă a căpătat mare faimă. O vei găsi pe Via Cesare Sersale 1, o străduţă ce se desprinde din Corso Umberto I.

Tradiţia de pizzaioli (aşa se numesc bucătarii care pregătesc pizza) a fost începută în familia Condurro în 1870. Michele Condurro a perfecţionat arta familiei, învăţând secretele pregătirii aluatului şi a coacerii pizzei de la mari maeştrii, şi şi-a deschis prima pizzerie în 1906. Aceasta a fost mutată în 1930 în locul unde se găseşte şi azi.

Text, fotografii şi un filmuleţ, dar şi scena din “Eat, Pray, Love”, aici: Cea mai bună pizza din lume - Pizzeria Da Michele din Napoli (designedtotravel.ro)

Suport clienti 11:00 - 19:00

0773337978 comenzi@pizzabaiamare.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!