Program miercuri - duminica: 10:30 - 18:00 Comenzi telefonic la 0773337978 acum și pe Glovo

Livrare Pizza Baia Mare prin Tazz Delivery

Livrare Pizza Baia Mare prin Tazz Delivery
Vezi Pizza Baia Mare pe Tazz

TAZZ este o platformă de livrare on-demand, care funcționează în mai multe orașe din România, printre care și Baia Mare. Iată câteva dintre caracteristicile sale principale:

Livrare rapidă: TAZZ se axează pe asigurarea unei livrări rapide pentru comenzile plasate de clienți. Aceasta poate fi o caracteristică atractivă pentru persoanele care doresc să primească rapid mâncarea sau produsele comandate.

Diverse categorii de livrare: TAZZ oferă o gamă largă de categorii de livrare, acoperind mâncarea, băuturile, cumpărăturile de la supermarket, medicamentele și multe altele. Utilizatorii pot comanda diverse produse și servicii prin intermediul aplicației.

Utilizare ușoară a aplicației: Aplicația TAZZ este concepută pentru a fi intuitivă și ușor de utilizat. Utilizatorii pot naviga cu ușurință prin aplicație, să găsească restaurantele sau magazinele preferate și să plaseze comenzile cu câteva atingeri.

Plată online sau la livrare: TAZZ permite utilizatorilor să plătească comenzile online prin intermediul aplicației sau să achite cash direct la livrare, oferind astfel opțiuni de plată flexibile.

Recenzii și evaluări: Ca și în cazul altor platforme de livrare, TAZZ oferă o funcție de recenzii și evaluări, permițând clienților să împărtășească experiențele lor și să contribuie la calitatea serviciilor oferite.

Disponibilitate extinsă: TAZZ este disponibil în mai multe orașe din România, ceea ce înseamnă că utilizatorii din aceste locații pot beneficia de serviciile sale.

Programul restaurantului Pizza Baia Mare rămâne în continuare de Marți până Sâmbătă de la ora 10:00 la 18:00 și ne bucurăm că pizza noastră va ajunge rapid, fierbinte și gustoasă acasă la voi prin Tazz.

Suport clienti 11:00 - 19:00

0773337978 comenzi@pizzabaiamare.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!